Pienpesisleirille Peurungalle yksin, joukkueena tai koko perheen voimin – majoitus kylpylähotellissa

18.5.2018

Tule mukaan Pienpesisleirille Peurungalle 3.-5.8. Kuva: Pesäpalloliitto/Keskimaa.

Pesäpalloliiton Keskimaan alue järjestää aivan uudenlaisen leirikokemuksen F-G-ikäisille Laukaassa 3.-5.8. Majoitus on järjestetty laadukkaasti kylpylähotelli Peurungassa, jossa paketin hintaan kuuluvat majoituksen lisäksi aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö vain 85 eurolla/henkilö. Joukkuemaksu 90 euroa kattaa kaikki pelijärjestelyt, kuten tuomarit ja pallot.

Mukaan pääsee kuka tahansa 10-vuotias tai nuorempi junioripelaaja. Joukkueet Team Peurunka ja Team Keskimaa kootaan lähtökohtaisesti pelaajista, joiden omasta seurasta ei lähde joukkuetta leirille. Vetovastuun joukkueesta ottaa ex-superpesispelaaja Perttu Hautala.

Leirille osallistumista on harvoin tehty näin helpoksi. Pelaajat voivat keskittyä itse asiaan, pelaamiseen ja kannustusjoukot vastaavasti omiensa tsemppaamiseen. Ottelut pelataan Laukaan Kirkonkylän, Vihtavuoren ja Leppäveden kentillä.

Nopeus on kuitenkin valttia. Peurungan Pienpesisleirille otetaan maksimissaan 30 joukkuetta ja 350 pelaajaa. Toimi siis pikaisesti!

Mukaan Peurungan Pienpesisleirille!

  1. Ilmoita joukkueesi mukaan leirille tästä linkistä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 12.6. (mikäli paikkoja on jäljellä)
  2. Jos omasta seurastasi ei lähde joukkuetta leirille, ilmoittaudu Team Peurunka ja Team Keskimaa –joukkueisiin suoraan Perttu Hautalalle, perttu.hautala(ät)pesis.fi
  3. Varaa majoitus suoraan Kylpylähotelli Peurungasta, 020 751 6300 tai peurunka(ät)peurunka.fi. Majoituspaketin hinta on 85 €/hlö. Iloisen viikonlopun voi viettää Peurungassa vaikka koko perheen voimin!
  4. Osallistujien tulee hankkia Pesispassi Pesäpalloliiton lisenssikaupasta, mikäli muu vakuutus ei kata urheilutoiminnassa mahdollisesti syntyviä vahinkoja.

Aiheesta lisää

Pesäpalloliiton Keskimaan alue

Kylpylähotelli Peurunka

Mika Mikola
050 557 8522
mika.mikola(ät)pesis.fi