Maksuton Perhepesis on uusi koko perheen harrastusmahdollisuus Kuopiossa

16.5.2018

Puijon Pesiksen aloittama uusi toimintamuoto, Perhepesis, täydentää seuran joukkuetoiminnan ulkopuolista harrastustarjontaa, johon kuuluvat lisäksi mm. Pesiskoulu, Höntsäpesis, Lady-Pesis ja Harrastepesis.

Perhepesis on koko perheelle tarkoitettua hauskaa yhdessäoloa taitoihin takertumatta. Lapset tulevat Perhepesikseen yhdessä aikuisten kanssa ja halutessaan koko perhe voi osallistua harjoituksiin. Tarkoitus on liikkua, leikkiä, tutustua pesäpalloon ja pelata – lapset ja aikuiset yhdessä.

Perhepesis on suunnattu erityisesti lapsille, jotka eivät ikänsä puolesta voi vielä osallistua (6-12-vuotiaiden) Pesiskouluun sekä samoin lapsille, jotka haluavat tutustua turvallisen aikuisen seurassa pesäpalloon ja kenties harkitsevat pesiskouluun osallistumista.

Perhepesikseen osallistuminen ei maksa mitään eikä ilmoittautumista tai sitoutumista vaadita. Seura antaa kentällä varusteita lainaan.

Seuraavat Perhepesis-kerrat järjestetään Koulupuiston (Hatsala) kentällä sunnuntaina 20.5. kello 15-16 sekä Puijon pesäpallostadionilla lauantaina 26.5. kello 11-12.

Muistathan huolehtia vakuutusturvastasi! Pesäpalloliiton lisenssikaupasta on saatavilla vakuutuksen sisältävä Pesispassi hintaan 10 €.

Puijon Pesis tärkeällä asialla

Puijon Pesis on profiloitunut alkukaudesta muutenkin tärkeän ja vastuullisen toiminnan kautta. Seura yhteistyökumppaneineen lahjoitti ykköspesiskauden avausottelunsa tuotosta 3 350 euroa hyväntekeväisyyteen. Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n Kuopion toiminta sai tärkeän tuen, jonka yhdistys suuntaa vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsien ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen sekä mahdollistamaan iloa ja elämyksiä.

Aiheesta lisää

Lisätietoa Perhepesiksestä Kuopiossa

PuPe-Vastuu-ottelun tuottoa hyväntekeväisyyteen