Kuka vaan voi ilmoittautua E-tyttöjen Tykkimäki-joukkueeseen Tenavaleirille

10.4.2018

Tykkimäen huvipuisto ja Kouvolan Tenavaleiri rakentavat yhteistyössä unohtumatonta leirikokemusta heinäkuulle 8.-13.7. Leirin päätösiltaa vietetään Tykkimäellä torstaina. Lisäksi kuka vaan pääsee mukaan leirille, sillä yksittäiset E-tyttöpelaajat voivat ilmoittautua Tykkimäki-joukkueeseen.

Tykkimäki-joukkue kootaan pelisarjaan lähtökohtaisesti pelaajista, joiden omasta seurasta ei lähde joukkuetta leirille. Pelinjohtajana toimii Pesäpalloliiton seurakehittäjä.

– Viime kesänä Sotkamon Tenavaleirin kokemukset vastaavanlaisesta toiminnasta olivat myönteisiä. Tykkimäki-joukkueella taataan kaikille halukkaille mahdollisuus osallistua leirille, vaikka omaa joukkuetta ei olisikaan. Hienoa olisi, jos pystyisimme tätä kautta tarjoamaan leirielämyksen myös juuri aloittaneille pelaajille, Kouvolan Pallonlyöjien Harri Liekola kertoo.

Pesäpalloliiton seurakehittäjä Perttu Hautala luotsasi vastaavalla periaatteella toiminutta SuperPark-joukkuetta Sotkamon Tenavaleirillä viime vuonna ja innostui kokemuksesta valtavasti.

– Mahtava kokemus sellaisille lapsille ja nuorille, joilla ei ole muuten mahdollisuuksia päästä leirille. Viime kesän leiriltä tuli oikein hyvä mieli, palaute sekä lapsilta että vanhemmilta oli oikein hyvä. Tällaiselle on tilausta. Pesäpallolla on mahdollisuus saada uusiltakin paikkakunnilta pelaajia mukaan.

– Pelaajat kehittyivät ja ryhmäytyivät valtavasti viikon aikana. Itselle se oli viime kesän paras viikko.

Tykkimäki-joukkueen pelaajan osallistuminen maksaa 259 € sisältäen leiripassin (ruokailut, koulumajoituksen, ottelut, leirin ohjelman), peliliivin (noname), Tykkimäki-illan torstaina (ranneke ja pääsy Elias Kaskisen keikalle), Karhun pesäpallovälineitä leirin ajaksi, KPL:n superpesisjoukkueen tapaamisen sekä junioreiden kilpailulisenssin vakuutuksella (arvo 50 €).

Ilmoittautumisia Tykkimäki-joukkueeseen otetaan vastaan niin pitkään kuin paikkoja riittää tai 6.6.2018 saakka osoitteeseen harri.liekola(ät)kouvolanpallonlyojat.fi. Mainitsethan ilmoittautuessasi lapsen nimen, syntymäajan, huoltajan nimen, huoltajan osoitteen, huoltajan puhelinnumeron, huoltajan sähköpostiosoitteen, lapsen mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot sekä muut tiedot (mahdolliset sairaudet, lääkitykset ym.).

Leirin päätösilta Tykkimäellä

Kouvolan Tenavaleirin päätösiltaa vietetään Tykkimäen Huvipuistossa torstaina 12.7. Huvipuiston laitteet ovat leiriläisten käytössä iltapäivästä alkaen. Illan huipennuksena huvilavetille nousee supersuosittu Elias Kaskinen & Päivän Sankarit.

Tykkimäen huvi-illan liput ovat etukäteen myynnissä tenavaleiriläisille erikoishintaan 15 € (portilta 34 €). Sisäänpääsymaksu kattaa huvipuiston hupirannekkeen ja Elias Kaskisen keikan.

– Kouvola tunnetaan muun muassa Tykkimäen Huvipuistosta ja Kouvolan Pallonlyöjistä. Mahtavaa, että pystymme tarjoamaan leiriläisille hienoja elämyksiä myös pelikenttien ulkopuolella, Harri Liekola iloitsee.

Tarjoushinta on voimassa vain Tenavaleirille osallistuville joukkueille huoltajineen ja edellyttää sitovan etukäteisvarauksen tekemisen osoitteeseen huvipuisto(ät)tykkimaki.fi tiistaihin 22.6.2018 mennessä. Kirjoita sähköpostin aiheeksi ”Tenavaleiri” ja mainitse viestissä joukkue, henkilön nimi ja laskutusosoite. Rannekelasku tulee maksaa viimeistään 6.7.2018.

Tykkimäen huvi-ilta tenavaleiriläisille torstaina 12.7.

Klo 15.00–20.00 Tykkimäen laitteet käytössä
Klo 20.00–21.30 Elias Kaskinen & Päivän Sankarit

Aiheesta lisää

Joukkueiden ilmoittautuminen Kouvolan Tenavaleirille

Tenavaleiri Kouvolassa 8.-13.7.2018

Kouvolan Sanomat: Tykkimäki on tehnyt paljon investointeja