Yksi piste riittää Vimpelin Vedolle

25.2.2018

Kuva: SuperJymy Oy

Miesten Halli-SM-turnauksessa haetaan neljättä välieräjoukkuetta Kouvolan Pallonlyöjien, Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn seuraksi Imatran lopputurnaukseen 17.-18.3.

Alkulohko B jatkuu vielä tulevana viikonloppuna. Jatkopaikkansa on jo lähes varmistanut Vimpelin Veto, jonka sarakkeessa on täydet kuusi pistettä kahdesta ottelusta.

Alajärven Ankkureilla on yhtä paljon pisteitä, mutta joukkue on saanut alkulohkourakkansa päätökseen. Vaikka lopputurnauspaikka jääneekin haaveeksi, komeat voitot Kankaanpään Mailasta ja Koskenkorvan Urheilijoista antavat mukavasti itseluottamusta jatkoon.

– 4-1 ja 6-1 (Koskenkorvaa vastaan), pelattiin todella hyvin. Lyötiin mallikkaasti, sisällä oltiin vahvoja. Ulkona vaihtotilannepelaaminen saisi olla pykälän verran terävämpää, (vastustajan) tilannemäärät ovat kohtuu isoja. Aika paljon joudutaan takasta pelaamaan, mutta takanen kesti hyvin. Oikein mallikas suoritus, kiitteli pelinjohtaja Ismo Ankkuri omiaan.

Kankaanpään Maila on pelannut vasta yhden ottelun, mutta pisteet jäivät Alajärvelle. Mahdollisuus yltää lopputurnaukseen on teoreettinen kahdella kolmen pisteen voitolla, sillä joukkueen juoksuero on 25 juoksua heikompi kuin Vimpelillä.

Koskenkorva avasi Halli-SM-urakkansa viikonloppuna. Kyyti oli kylmää, eikä pisteitä herunut. Joukkueen ottelut päättyvät turnauksessa alkulohkovaiheeseen.

Oulun Lippo Pesikselle voitto

Lohkossa A Sotkamon Jymy oli jo varmistanut lohkovoiton ja paikan lopputurnauksessa. Päätösottelussa Oulun Lippo Pesis ja Pattijoen Urheilijat Raahesta tarjosivat Ouluhallin yleisölle tukun juoksuja. Voiton vei kotiutuskilpailun jälkeen Oulu 2-1k (0-3, 8-4, 4-3).

Lohko B:n sarjatilanne (25.2.)

Vimpeli 2-2-0-0-0 | 27-7 | 6
Alajärvi 3-2-0-0-1 | 24-18 | 6
Kankaanpää 1-0-0-0-1 | 5-10 | 0
Koskenkorva 2-0-0-0-2 | 5-26 | 0

Aiheesta lisää

Ruutu näyttää suorana kaikki Halli-SM-lopputurnausten ottelut

Alajärvi peittosi Koskenkorvan

Pattijoen Urheilijoiden otteluraportti Oulu-ottelusta

Video: Aki Orava Alajärven uudessa ylipainehallissa