Aluesarjojen ilmoittautumisia jo käynnissä, osan alueleireistä ilmoittautuminen alkaa torstaina kello 8!

31.1.2018

Merkki päällä: Ilmoittautuminen aluesarjoihin ja leireille alkaa olla ajankohtaista. Kuva: Suurleiri 2017, Turku.

Talvisista olosuhteista huolimatta pesiskesä lähestyy vinhaa vauhtia. Siitä muistuttavat sarja- ja leiri-ilmoittautumiset.

Juniorijoukkueen onkin hyvä alkaa suunnitella tulevan kesän kalenteria. Nuorten sarjojen ja leirien ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa pesistulospalvelu.fi, poikkeuksena C-ikäisten SM-karsinta.

Kesä alkaa huhti-toukokuun junioriturnauksilla, jatkuu Pesäpalloliiton alueiden leireillä kesäkuussa ja huipentuu valtakunnallisiin leireihin heinäkuussa. Varaslähtönä kaikille avoin B- ja C-ikäisten alueleiri pelataan Itä-Helsingissä 21.-22.4.

Aluesarjojen ilmoittautuminen eteläisen, Keskimaan, läntisen ja Savo-Karjalan alueiden osalta on käynnissä. Pohjoisen alueen sarjoihin pääsee ilmoittautumaan maanantaista 5.2. alkaen.

C-ikäisten SM-karsintaan ilmoittautuminen avautuu 1.2. ja päättyy 15.2. osoitteessa tapahtumat.pesis.fi.

Helsingin ja Laitilan alueleirien sekä Porin Etenee-leirin ilmoittautuminen avataan huomenna torstaina 1.2. kello 8. Päätöstä osallistumisesta ei kannata turhaan viivytellä, sillä leirit innostavat nyt joukkueita ennätysmäärin. Etenee-leirille osallistui peräti 118 joukkuetta viime kesänä.

Pohjoisen alueleirit pelataan Kajaanissa 8.-10.6. (F-G-ikäiset), Oulussa 11.-14.6. (D-ikäiset) ja Ylivieskassa 14.-17.6. (E-ikäiset). Ilmoittautuminen leireille tapahtuu 15.3.-15.5. välisenä aikana.

Valtakunnalliset leirit järjestetään Haapajärvellä 24.-28.7. (Naperoleiri), Kouvolassa 8.-13.7. (Tenavaleiri), Tampereella 17.-22.7. (Suurleiri) ja Seinäjoella 29.7.-3.8. (Nuorisoleiri). Joukkueiden ilmoittautuminen kaikille valtakunnallisille leireille alkaa 1.3. kello 12.

Alle 18-vuotiaat nuorisotuomarit saavat leireiltä maksuttoman leiripassin. Ilmoittautumisaika on alueleireillä sama kuin joukkueille ja valtakunnallisilla leireillä 1.4. kello 12 alkaen.

Muista koulutusvaatimukset!

Laadukkaan lasten ja nuorten toiminnan edellytys on valmentajien osaaminen. Leireille on määritelty uuden koulutusjärjestelmän mukaiset koulutusvaatimukset pelinjohtajille. Tarkista leirikohtaiset vaatimukset tästä linkistä.

Aiheesta lisää

Alueleirien ja aluesarjojen ilmoittautumiset Pesistulospalvelussa

Alueleirien paikkakunnat ja -ajat