Pesäpallopiste kerää väkeä Educa-messuilla – sisäänpääsyyn riittää rekisteröityminen

26.1.2018

Mauri Tunkelo ja Aleksi Järviaho ovat kertoneet useille opettajille, miten pesäpallo sopii monipuolisena pelinä erinomaisesti liikuntatuntien ohjelmaan.

Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma Educa on parhaillaan käynnissä Helsingin Messukeskuksessa. Pesäpalloliiton piste löytyy osoitteesta 6s30.

Sisäänpääsy on maksuton. Tapahtumaan pääsee veloituksetta sisään rekisteröitymällä kävijäksi joko ennakkoon netissä tai paikan päällä.

Pesäpalloliiton pisteellä palvelevat yhteysassistentti Anriika Heinonen, eteläisen alueen aluevastaava Jonna Ahlqvist sekä seurakehittäjät Aleksi Järviaho ja Mauri Tunkelo.

– Väkeä on jo ollut liikkeellä ja lisää vierailijoita odotetaan iltapäivällä sekä huomenna lauantaina. Erityisesti monet perinteisten pesäpallopaikkakuntien kävijät ovat tulleet kertomaan kokemuksistaan pesäpallosta, niitä on ollut mukava kuunnella. Pesäpallo on selvästi innostanut koulupelinä ja muutenkin, Järviaho ja Tunkelo sanovat.

– Pesäpalloliiton pisteellä kerromme lähinnä koulupesäpallosta ja 105 pesäpallo-onnistumista –materiaalin hyödyntämisestä. Kysymyksiä on tosin riittänyt laidasta laitaan. Useat vierailijat ovat jättäneet yhteystietonsa, jotta seurakehittäjät voivat ottaa heihin myöhemmin yhteyttä ja olla avuksi. Yhteystiedot jättämällä osallistuu myös kilpailuun, jossa voi voittaa pesäpallokoulutuksia opettajille ja koulupesiskäyntejä.

Educa on avoinna tänään kello 18 saakka ja huomenna lauantaina kello 10–17. Helsingin Messukeskus sijaitsee Pasilan rautatieaseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

Aiheesta lisää

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan

Lisätietoa Educasta ja rekisteröityminen kävijäksi

105 pesäpallo-onnistumista -harjoitteet ja -videot