Iida Lampi Vuoden raumalainen

21.1.2010

Iida Lampi oli pelivuosinaan tärkeä lenkki Rauman Feran joukkueissa. Kuva: fera.fi.

Kaupunkilehti Uusi Rauma ja Radio Ramona ovat valinneet perinteisessä äänestyksessä Vuoden raumalaisen. Valinta kohdistui Cafe Salin yrittäjään, Superpesistä viisi kautta pelanneeseen Iida Lampeen.

Tiukin taisto tittelistä käytiin nuorten yrittäjien Lammen sekä Niina ja Noora Hallamaan välillä. Cafe Sali Vanhassa Raumassa keräsi kaupunkilaisten sympatiat.

– Todella upea mannermainen Café, jollaisen voi löytää minkä tahansa suurkaupungin parhailta paikoilta. Salissa on elämää aamulla, päivällä ja illalla. Ja se henkilökunta! Mistä löytyy parempaa ja iloisempaa palvelua Raumalla ja Rauman ulkopuolella? Tähän mennessä ei mistään, arvioi nimimerkki Timo kaupunkilehti Uuden Rauman verkkosivuilla.

Lampi pelasi nuorimmista juniori-ikäluokista alkaen Feran joukkueissa. Maisemanvaihdos vei kahdeksi vuodeksi Poriin 2000-2001, jolloin haave naisten mitalista toteutui SM-pronssin myötä.

Vaikka ura päättyi kauteen 2004, pesäpallo jäi sydämen asiaksi. Lampi on mukana yhteistyökumppanina Feran toiminnassa ja vakuuttaa haluavansa viedä raumalaista pesäpalloa eteenpäin kohti valtakunnan terävintä kärkeä.

Urheilun parista nousi toinenkin nimi korkealle äänestyksessä. Rauman Lukon jääkiekkojoukkueen ennätysmäiseen lentoon alkukaudesta luotsannut Rauli Urama sai neljänneksi eniten kannatusta.

Aiheesta lisää

Fera.fi: "Iida Lampi Vuoden 2009 raumalainen!"

Kaupunkilehti Uusi Rauma: "Naisten ja yrittäjien vuosi"

Café Sali Vanhassa Raumassa torin laidalla