Pesis palaa Viipuriin: Porin Pesäkarhut Team Lappeenrannan vastustajaksi Viipuriin

30.8.2007

Pesäpallo palaa takaisin perinteikkääseen Viipuriin, kun Team Lappeenranta ja Porin Pesäkarhut iskevät yhteen naisten Superpesis-ottelussa Avangard-stadionilla.

Ottelu pelataan lauantaina 7.6.2008 klo 14.00 (paikallista aikaa) ja kaikilla on vapaa pääsy otteluun.

 

Yhteistyössä Saimaan Matkaverkon kanssa Viipuriin järjestetään erilaisia matkavaihtoehtoja. Mahdollisuus on mennä junalla ja palata laivalla, sekä matkustaa aamulla junalla jo Helsingistäkin saakka ja palata ottelun

jälkeen illaksi takaisin pääkaupunkiin. Matkojen tiedustelut suoraan Saimaan Matkaverkosta 12.9. alkaen.

 

Viipurin urheilukoululaisille viedään pesäpallotietoutta (säännöt venäjäksi, lahjoitetaan välineitä) 26.9.2007. Samalla tutustutaan kenttään sekä Viipurilaisiin yhteistyökumppaneihin.

-Saimme Pesäkarhuista innokkaan ja aktiivisen kumppanin Viipuri-hankkeeseen. Lisäksi Viipuri on merkittävä urheilukaupunki ja etenkin sen mahtavat pesäpalloperinteet houkuttelivat palamaan pesiksen synnyinsijoille uudestaan, toteaa Jani Valkeapää Pesä Yseistä.

 

-Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että saimme mahdollisuuden lähteä mukaan ennakkoluulottomaan ja ainutlaatuiseen hankkeeseen, kertoo Porin Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko.

 

-Hieno idea Pesä Yseiltä lähteä viemään pesistä naapurimaahan. Omalta osaltamme pyrimme saamaan yrityksiä ja yhteistyökumppaneita mukaan sekä auttaa mahdollisimman paljon, että tapahtumasta tulee loistava, jatkoi Kaijansinkko.

 

Lisätietoja:  

 

Team Lappeenranta, Jani Valkeapää P. 050 538 7190

Porin Pesäkarhut, Petri Kaijansinkko P. 044 054 0977

Saimaan Matkaverkko Oy Tj. Kirsti Laine P. 05 541 0111

http://www.saimaatravel.fi/