Pesiskausi avataan suorana Urheilukanavalla

27.4.2007

20 Superpesis-ottelua suorina lähetyksinä - Urheilukanavalla!
Jani Komulainen iskee kauden avauksessa Finnair Stadiumilla.
Myös Sami Joukaisen tykki alkaa olla huippukunnossa. Jos et pääse kauden avaukseen paikan päälle, katso ratkaisut Urheilukanavalta.

Avaa vastaanottimesi torstaina 3.5. puolenpäivän aikaan tai laita videot surraamaan! Urheilukanava lähettää pesäpallokauden 2007 avaustilaisuuden suorana lähetyksenä SLU-talosta Helsingistä klo 11.55 alkaen.

Tunnin ja vartin mittainen ohjelma kuulostelee pesisväen tunnelmia viikkoa ennen Superpesiskesän 2007 avausottelua, joka on Sotkamon ja Kouvolan kohtaaminen Finnair Stadiumilla Helsingissä. Iltapäivällä SLU-talolla pääsevät ääneen Ykköspesiksen joukkueet ja tähtipelaajat omassa avaustilaisuudessaan.

 

Tänä vuonna myös suomensarjat saavat kaivattua näkyvyyttä, sillä Pesäpalloliitto on järjestänyt neljä maakunnallista tilaisuutta. Suomensarjojen avausinfot medialle sekä seurojen edustajille pidetään 8.5. Hämeenlinnassa, Oulussa, Seinäjoella ja Varkaudessa

 

Pesis näkyy ja kuuluu Urheilukanavalla

 

Urheilukanava on tällä kaudella voimakkaasti mukana pesiskesän kuumissa tunnelmissa kauden avaustilaisuuden jälkeenkin. Kalentereissa kannattaa jo huomioida tiistai-illat, jotka on varattu suorille lähetyksille kierroksen huippuotteluista – eikä maksa mitään!

 

– Superpesis on osa isompaa pakettia, jossa kuusi kotimaista palloilusarjaa saatiin Urheilukanavalle. Meillä on 20 suoraa lähetystä. YLE:llä niitä on seitsemän, kaksi Itä-Länsi – kamppailua mukaan lukien, varatoimitusjohtaja Kimmo Tolonen Urheilukanavalta kertoo.

 

Vielä viime kaudella monet olivat harmissaan, kun kuva ei välittynyt omaan olohuoneeseen saakka. Nyt tilanne on parantunut huomattavasti.

 

– Peitto on tällä hetkellä 85,4 prosenttia. Ennen pesiskauden alkua saadaan Urheilukanava näkymään muun muassa Kiteellä, Tolonen toteaa tyytyväisenä.

 

Tarkoituksena on, että pesäpallo on esillä kanavalla muutenkin kuin suorien ottelulähetysten muodossa. Tolonen paljastaa, että erillinen ajankohtaisohjelma on tulevaisuudessa mahdollinen.

 

– Pyrimme siihen, että saamme pelaajia ja muita mielenkiintoisia henkilöitä useasti esiin. Pesis näkyy uutislähetyksissämme ja on meillä alustavia suunnitelmia makasiiniohjelmankin suhteen. Tosin ne eivät ole vielä varmistuneet.

 

Superpesistä Urheilukanavalla

 

to 10.5. Sotkamo - Kouvola, Finnair Stadium
ti 15.5. Hyvinkää - Kitee, Hyvinkää
ti 22.5. Koskenkorva - Seinäjoki, Koskenkorva
ti 29.5. Kuopio - Kouvola, Kuopio
ti 5.6. Oulu - Sotkamo, Oulu
ti 12.6. Jyväskylä - Joensuu, Jyväskylä
ti 19.6. Nurmo - Vimpeli, Nurmo
ti 26.6. SiiPe - Viinijärvi, Siilinjärvi
ti 3.7. Peto-Jussit - Rauma, Seinäjoki
ti 10.7. Joensuu - Nurmo, Joensuu
ti 17.7. Seinäjoki - Hyvinkää, Seinäjoki
ti 24.7. Vimpeli - Nurmo, Vimpeli
ti 31.7. Lapua - Pori, Lapua

Lisäksi Urheilukanava lähettää vielä seitsemän ottelua jatkosarjoista ja välieristä. YLE TV 2 televisioi naisten ja miesten Itä-Lännet sekä pesäpallon finaaliottelut, jotka Urheilukanava esittää jälkilähetyksinä.

 

Aiheesta lisää

 

Urheilukanava verkossa

YLE Urheilun pesäpallosivut