Vahingot

Vahinko sattui - Voiko huippuortopedi hoitaa sinua?

1. Hakeudu Kela-kortti mukanasi hoitoon. OPn lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.op.fi. Suosittelemme ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä ja Tampereella (2017 alkaen myös Oulussa ja Kuopiossa, 2018 Turussa).

2. Pohjola Sairaalassa sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa, ja korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä. Saat korvauspäätöksen saman tien.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OPn verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan - kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse. 

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.op.fi

Mitä Sporttiturva korvaa? Tutustu tuoteselosteisiin:

Lisenssin tuoteseloste

Passin tuoteseloste 

 

Pohjola Sairaala

Pohjola Sairaala hyödyttää niin urheilijaa kuin laajemmin koko yhteiskuntaa, esimerkiksi työnantajaasi. Asiakas saadaan nopeasti tarvittavan hoidon piiriin, jolloin sairauspoissaolot jäävät mahdollisimman lyhyiksi. Korvauspäätöksen saat saman tien. Toistaiseksi Pohjola Sairaala palvelee Helsingissä ja Tampereella, mutta verkosto on laajentumassa myöhemmin Kuopioon, Ouluun ja Turkuun.

Kokemukset ensimmäisestä Pohjola Sairaalasta ovat olleet erittäin hyviä. Erityisesti nopea pääsy hoitoon ja erikoislääkärien palvelut tuovat Pohjola Sairaalaan asiakkaita jopa 150 kilometrin säteeltä. Muussa tapauksessa kannattaa asioida Pohjolan hoitolaitoskumppanin toimipisteissä missä päin tahansa Suomea ja tulostaa lähimmän sairaalan yhteystiedot esimerkiksi kotikentän kuuluttajakoppiin näkyvälle paikalle. Ainoastaan sopimuslääkäreille OP voi myöntää maksusitoumuksia kalliimpiin toimenpiteisiin.