Marko Hovista Pesäkarhujen pelinjohtaja

21.9.2012

Naisten Superpesiksessä päättyneellä kaudella SM-pronssia voittaneen Pesäkarhujen pelinjohtajaksi on nimetty Marko Hovi. 38-vuotias Hovi siirtyy Poriin Pohjois-Karjalasta, jossa hän on toiminut Viinijärven Urheilijoiden naisten Superpesisjoukkueen pelinjohtajana sekä Joensuun Mailan ja Viinijärven Urheilijoiden urheilutoimenjohtajana. Hänet tunnetaan pesäpallopiireissä myös menestyksekkäästä pelaajaurastaan, jonka tuloksena mm. 7 miesten Itä-Länttä. Hovin pelinjohtaja- sopimus on 1+1 vuotinen.

Pesäkarhujen naisten Superpesisjoukkueen toisena pelinjohtajana jatkaa Sami Österlund. Österlund vastaa pesäpallovalmennuksesta myös Satakunta Sports Academyssä.

Pesäkarhut on solminut myös kolme uutta pelaajasopimusta. Uutena pelaajana Pesäkarhuihin liittyy 20-vuotias Kaisa-Maija Loutti Rauman Ferasta. Kaisa-Maija on kovalyöntinen vaihtajaspesialisti, joka on ulkopelissä pelannut ykkösvahdin tontilla. Neljättä kauttaan joukkueessa jatkaa Susanne Ojaniemi, joka tunnetaan erityisesti monipuolisuudestaan ja tinkimättömästä harjoittelustaan. Paluun Pesäkarhuihin tekee seuran oma kasvatti, kopparin tontilla viihtyvä 20-vuotias Emilia Harjunen. Emilia pelasi kuluneen kauden Raumalla.

Jo aiemmin on julkaistu sopimukset Carita Toiviaisen, Laura Kerolan, Jenni Rahikaisen ja Emilia Itävalon kanssa.

Pesäkarhut jatkaa ensi kauden joukkueen rakentamista yhdessä uuden pelinjohdon kanssa.

 

Lisätietoja antavat mielellään:

Pesäkarhut ry

Toiminnanjohtaja Janne Virtanen, puh. 040-731 9188

Pelinjohtaja Marko Hovi, puh. 044-555 1474

Kakkospelinjohtaja Sami Österlund, puh. 044-558 7589

Puheenjohtaja Päivi Pessi-Järvenpää, puh. 050-568 8352

Varapuheenjohtaja Vesa Saine, puh. 050-376 4488