Pesäpalloyhteisöä on kohdannut suuri suru

26.5.2012

Hyvinkäällä perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtunut ampumavälikohtaus on vaatinut kaksi kuolonuhria. Seitsemän ihmistä on loukkaantunut. Toinen menehtyneistä on Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueeseen kuulunut pelaaja.

Tapahtunutta on mahdotonta käsittää todeksi. Menestyneen ja kaikin puolin hienon nuoren miehen ja huippupesäpalloilijan elämä on päättynyt aivan liian varhain. Koko pesäpalloyhteisön ajatukset ovat tällä hetkellä vain ja ainoastaan uhrien läheisten luona. Haluamme esittää syvimmän osanottomme kaikille, joita Hyvinkään tragedia on koskettanut.

Pesäpallo tuntuu hyvin pieneltä asialta juuri nyt. Jaksamista ja energiaa tarvitaan muualla. Uhrien muistoa kunnioittaakseen Pesäpalloliitto ja Superpesis ovat päättäneet perua kaikki viikonlopun aikuisten sarjaottelut kolmella ylimmällä sarjatasolla.

Suurimmankin surun keskellä on katsottava tulevaisuuteen. Pesäpalloyhteisö on joutunut ottamaan pyytämättömän aikalisän, mutta toinen toistamme tukien tästäkin edetään eteenpäin. Voimia, jaksamista ja välittämistä tarvitaan.

Pesäpalloliitto ja Superpesis ottavat osaa läheisten suureen suruun. Toivomme, että uhrien muistoa kunnioitetaan kaikkien toimijoiden taholta.