Haminan Talviturnauksen ilmoittautuminen avattu – paikat menneet kuin kuumille kiville!

7.11.2018

Haminan Palloilijoiden Talviturnauksessa pelataan iloisin mielin pesistä keskellä talvea. Kuva: Emmi Rasa.

Haminan Palloilijoiden Talviturnaus pelataan Kotkan (Ruonalan) urheiluhallissa 7.-10.2.2019. Alustavat pelipäivät ovat torstai C-ikäisille, perjantai D-ikäisille, lauantai E-ikäisille ja sunnuntai F-G-ikäisille.

Turnauksen osallistumismaksu on ottelukohtainen, 100 euroa ottelulta pienellä kentällä (D-tytöt, E-G-juniorit) ja 150 euroa ottelulta isolla kentällä (C-juniorit ja D-pojat). Otteluaika on kaikilla kentillä 50 minuuttia.

Aiempina vuosina Talviturnaus on täyttynyt nopeaan tahtiin, eikä tämän vuoden odoteta tekevän poikkeusta. Haminan Palloilijoiden toiminnanjohtaja Marko Hovi kertoo saaneensa jo kyselyitä kiinnostuneilta joukkueilta.

– Ilmoittautumisen suhteen kannattaa olla mahdollisimman nopea, jos haluaa varmistaa paikkansa turnauksessa. Joulukuussa ei välttämättä pääse enää mukaan. Erityisesti C-junioreiden ja D-tyttöjen otteluajat ovat täyttyneet pikavauhtia. Nopeat syövät hitaat eli ilmoittautumisen mukaisessa järjestyksessä otetaan joukkueita mukaan.

Turnauksessa ovat tärkeintä pelituntuman saaminen, tasaiset ottelut ja kokeilujen tekeminen harjoituskauden keskellä, eivät niinkään voitot tai tappiot. Talviturnaus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden testata eri kokoonpanoja ja antaa peliaikaa hiljattain lajin parin tulleille junioreille. Sarjataulukoita ei turnauksessa pidetä.

Turnaus pelataan Kotkan (Ruonalan) urheiluhallissa, Mussalontie 280, 48300 Kotka (kartta).

Pelkän vakuutuksen hinnalla pelaamaan

Pesäpallon lisenssikaupassa ovat myynnissä talvikaudelle (31.3.2019 saakka) pelkät vakuutukset eli lisenssin hinnasta on poistettu kilpailuluvan osuus. Juniorilisenssin (2006 ja myöhemmin syntyneet) vakuutuksen hinta on 15 € ja nuorisolisenssin (1999-2005-syntyneet tytöt ja 2000-2005-syntyneet pojat) vakuutuksen hinta on 29 €.

Siirry pesäpallon lisenssikauppaan tästä linkistä.

Ilmoittautuminen

Sitovia ilmoittautumisia ottaa vastaan Olli-Pekka Toikka sähköpostitse osoitteeseen optoikka(ät)hotmail.fi. Ilmoittautuminen päättyy sarjakohtaisesti, kun paikat ovat täynnä tai viimeistään 9.12.2018.

Turnauspaikalla on mahdollisuus ruokailuun tekemällä ennakkotilauksen 9.12.2018 mennessä. Tilauksia ottaa vastaan Itäväylän Bensis puhelimitse (05) 354 1004.

Lisätietoa ja tiedustelut:
Marko Hovi
marko.hovi(ät)haminanpalloilijat.net
044 555 1474