Haetaan juniorivalmennuspäällikköä Kankaanpäähän

3.7.2018

Mailajuniorit on noin viisi vuotta sitten perustettu kankaanpääläinen tyttöjen ja naisten pesäpalloilun erikoisseura, joka tarjoaa kilpapesäpalloa tytöille ja naisille sekä harrastepesistoimintaa kaikille liikkujille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Seuran hallituksella ja johtohenkilöillä on pitkä kokemus junioripesäpallosta. Seurassa on noin sata lisenssipelaajaa ja noin 100 harrastepelaajaa. Mailajunioreilla on joukkueet edustettuina kaikissa juniori-ikäluokissa sekä lisäksi seurassa toimivat naisten suomensarja- ja maakuntasarjajoukkueet. Tavoitteenamme on kehittää junioritoimintaamme, johon suurena osana liittyy myös uusien pelaajien rekrytointi ja toisaalta drop out –ilmiöön puuttuminen.

Seura on menestynyt hienosti juniorisarjoissa voittaen mm. leirimestaruuksia ja muita leirimitaleja. Aktiiviseen joukkoon etsitään innostunutta liikunta-alan osaajaa, jolla saisi mielellään olla myös vankkaa pesäpallotaustaa. Tehtävänkuvaan kuuluu mm.

– vastuu junioritoiminnan organisoinnista

– vastuu seuran valmennustoiminnan kehittämisestä

– joukkueiden harjoitussuunnitelmien tekeminen yhdessä valmentajien kanssa sekä valmentajien tukena toimiminen

– uusien pelaajarekrytointitapojen kehittäminen ja olemassa olevien vahvistaminen

Työ on kokopäivätyötä ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan vuoden 2018 aikana. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika ja palkka sovitaan erikseen. Hakemukset pyydetään lähettämään 20.7.2018 mennessä seuran puheenjohtajalle Sanna Löytökorvelle, sanna.loytokorpi(ät)mailajuniorit.fi, 050 084 8686.

Aiheesta lisää

Mailajuniorien kotisivut