Sataset paukkuivat Etenee-leirin ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä – ”nyt myydään jo lähes ei-oota”

2.2.2018

Porin Etenee-leiri varattiin lähes loppuun heti ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä. Kuva: Etenee-leiri.

Lasten ja nuorten pesäpalloleireillä riittää kysyntää. Edes kokonaista vuorokautta ei ehtinyt olla Läntisen alueen Etenee-leirin ilmoittautuminen auki, kun maaginen 100 joukkueen raja ylitettiin. – Nyt myydään jo lähes ei-oota, 110 on ehdoton maksimi. Enempää emme voi ottaa, sanoo aluevastaava Maija Viljanen.

Etenee-leiri pelataan Porissa 15.-17.6. Sarjoja on D-, E-, F- ja G-ikäisille sekä lisäksi G-junioreille pienpesissarja.

Ilmoittautuneiden joukkueiden tulee vahvistaa osallistumisensa ennakkomaksulla.

– Kaikki tähän mennessä ilmoittautuneet otetaan mukaan, mutta ennakkomaksu on syytä hoitaa pikaisesti. Otamme toki yhteyttä suoraan joukkueeseen, jos maksua ei ala kuulua. Kiinnostusta riittää, joten jonossa saattaa olla seuraavia halukkaita, Viljanen huomauttaa.

Seinäjoen Etenee-leirille osallistui viime vuonna ennätysmäiset 118 joukkuetta. Siitä huolimatta ihan näin valtavaa innostusta eivät Etenee-leirin järjestäjät osanneet odottaa.

– Tiedettiin, että paikat alkavat täyttyä nopeasti. Se, että leiri täyttyy lähes kokonaan vajaassa vuorokaudessa, pääsi yllättämään. Etenee-leirille on rakennettu selkeä brändi, omat nettisivut ja visuaalinen ilme. Ihmiset tuntevat nimen ja puhuvat tästä paljon. Joukkueet tietävät, että homma toimii ja täällä pääsee pelaamaan laadukkaita omantasoisiaan otteluita, Viljanen arvioi.

Jos ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä, pieni oljenkorsi on vielä jäljellä päästä mukaan. Viljanen suosittelee klikkaamaan heti osoitteeseen www.pesistulospalvelu.fi.

– G-poikiin ja pienpesissarjaan on ainakin juuri nyt molempiin yksi paikka jäljellä. Muutama joukkue mahtuu vielä, jos heti toimivat.

Yksi vaihtoehto on suunnata Eteläisen alueen leirille Laitilaan, jonne on myös ilmoittautunut jo komeasti 69 joukkuetta. Leiri pelataan viikkoa ennen Etenee-leiriä 8.-10.6. Ilmoittautuminen Pohjoisen alueleireille Kajaanissa 8.-10.6. (F-G-ikäiset), Oulussa 11.-14.6. (D-ikäiset) ja Ylivieskassa 14.-17.6. (E-ikäiset) tapahtuu 15.3.-15.5. välisenä aikana.

Valtakunnallisten leirien ilmoittautuminen avataan 1.3. kello 12.

Aiheesta lisää

Ilmoittautuminen alueleireille ja aluesarjoihin

Etenee-leirin nettisivut

Lisätietoa Laitilan alueleiristä