D-G-ikäisten alueleiri Laitilassa kesäkuussa: ”Voitte olla varmoja järjestelyiden onnistumisesta”

5.1.2018

Kananmunien tuotanto, virvoitusjuomat, tuulilasit ja varhaisvihannekset, niistä ainakin varsinaissuomalainen Laitilan kaupunki tunnetaan. Erityisesti ensi kesänä listalle kirjoitetaan isoin kirjaimin myös lasten ja nuorten pesäpalloilu. Laitilan Jyskeen monipuoliseen junioritoimintaan tuo innostavan lisän D-G-ikäisten kaikille avoin alueleiri 8.-10.6.

Edellisen kerran 2015 Laitilassa järjestetty alueleiri keräsi mukaan ennätykselliset 72 joukkuetta. Järjestäjät saivat kiitosta erityisesti majoituksen ja kenttien sijainnista pienellä alueella lähellä toisiaan sekä maukkaasta ruoasta.

– Muutoinkin leiri oli kaikin puolin onnistunut. Kun valtaosa vuoden 2015 leiriorganisaatiosta on lupautunut myös tämän vuoden leirille talkoolaisiksi, voitte olla varmoja leirijärjestelyiden sujuvuudesta ja onnistumisesta, leirin johtaja Ville Niemi ja seuran pesäpallojaoston puheenjohtaja Sami Mäki vakuuttavat.

– Majoitustilat ja ruokailu ovat kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Lisäksi valtaosa kentistä saadaan vajaan 1,5 kilometrin päähän majoituskouluista, Niemi ja Mäki lisäävät.

Kaikkien alueleirien ilmoittautuminen avataan 1. helmikuuta. Leiripassien hinnat ja lisätiedot kerrotaan pesis.fi-sivuilla hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista.

Aiheesta lisää

Lisätietoa Laitilan alueleiristä

Seuraa Laitilan alueleiriä Facebookissa