Pienpesis ihastutti IPV:n ja Pesä Ysien seurapäivässä – katso valloittava kuvagalleria!

27.11.2017

Uudet harrastajat innostuivat monipuolisesta liikunnasta IPV:n ja Pesä Ysien seurapäivässä. Kuva: Imatran Pallo-Veikot.

Imatran Pallo-Veikot ja Pesä Ysit Lappeenrannasta toteuttivat yhteisen seurapäivän Aviasport Areenalla viikko sitten. Päivä alkoi uusien harrastajien tapahtumalla, jossa kierrettiin liikuntarasteja ja pelattiin pienpesistä. Mukana menossa oli superpesispelaajia molemmista seuroista. Vanhemmat saivat tietoiskuja monipuolisesta liikunnasta, pesäpallosta harrastuksena ja ylipäätään seurojen toiminnasta.

Maksuton tapahtuma sai innostuneen vastaanoton ja sille lupaillaan jo jatkoa.

– Kahden seuran resursseja laitettiin yhteen. IPV:n ja Pesä Ysien yhteinen toiminnallinen seurapäivä onnistui hienosti. Alle kouluikäiset innostuivat tehtävärasteista ja päästessään pelaamaan, Itäisen alueen seurakehittäjä Ville Pulkkinen kertoo.

– Nuorimpien osuudessa oli mukana noin 40 lasta, pääosin vasta-alkajia. Seurat aikovat järjestää vastaavanlaisen tapahtuman keväällä, sen verran hyvän vastaanoton tämä sai, Pulkkinen lisää.

Loppupäivästä kentälle pääsivät Lady-Pesis- ja harrastepesispelaajat.

– Heillekin oli varmasti hieno kokemus päästä pelaamaan pesistä talviaikaan, Pulkkinen kiittelee.

Pesäpallo tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia Etelä-Karjalassa. Lisätietoa Pesä Ysien toiminnasta on saatavissa osoitteesta www.pesaysit.fi ja vastaavasti Imatran Pallo-Veikkojen toiminnasta osoitteesta www.ipv.fi.

Aiheesta lisää

Uutisvuoksi: "Tapahtuma tappio vain niille, jotka eivät siihen osallistuneet"