Haminan Talviturnaus loppuunmyyty: ”Hienoa saada seuran juhlavuonna näin paljon pesisväkeä liikkeelle”

10.11.2017

Pesäpallojuniorit iloitsevat ja riemuitsevat Haminassa. Helmikuun 2018 Talviturnaus on loppuunmyyty. Kuva: Haminan Palloilijat.

Haminan Talviturnauksen järjestäjillä on positiivinen haaste tuleville vuosille. Ensi helmikuun turnaus on loppuunmyyty, joten laajentamista ja lisäpäiviä on syytä harkita vahvasti.

Seuran junioripäällikön Joni Lappeteläisen mukaan ilmoittautuneita joukkueita on 54 eri puolilta Suomea.

– Lisääkin olisi joukkueita tullut, mutta valitettavasti aikataulut tulevat vastaan tapahtumassa. Tässä jo mietitään, pitääkö seuraaville vuosille ottaa yksi tai kaksi päivää lisää.

Vuonna 1928 perustettu Haminan Palloilijat juhlii ysikymppisiään 2018. Juhlavuodelle ei juuri parempaa aloitusta olisi voinut toivoa – samalla, kun Superpesikseen noussut seuran edustusjoukkue alkaa valmistautua Halli-SM-urakkaansa.

– Mieltä lämmittää myös se, että on hienoa saada seuran 90-juhlavuonna näin paljon pesisväkeä liikkeelle neljäksi päiväksi HP:n turnaukseen, Lappeteläinen iloitsee.

Haminan Talviturnaus pelataan Kotkan urheiluhallissa (Mussalontie 280, 48300 Kotka) 1.-4.2.2018. Otteluohjelmat julkaistaan kaikille nähtäviksi joulukuun aikana.

Aiheesta lisää

Kaikki tiedot Talviturnauksesta Haminan Palloilijoiden sivuilta

Joni Lappeteläinen
Haminan Palloilijat
Junioripäällikkö
041 495 0962
joni.lappetelainen(ät)haminanpalloilijat.net