Haminan Palloilijoiden Talviturnauksen ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona

30.10.2017

Haminan Palloilijoiden Talviturnaus pelataan Kotkassa, Ruonalan urheiluhallissa 1.-4.2.2018. Kuva: Reimari/Haminan Palloilijat.

Haminan Palloilijoiden perinteinen Talviturnaus pelataan Kotkassa Ruonalan urheiluhallissa 1.-4.2.2018. Turnauksessa järjestetään sarjat C-G-ikäisille. Ole valmiina, sillä ilmoittautuminen avataan keskiviikkona 1.11. ja paikat ovat viime vuosina täyttyneet hyvää vauhtia.

Otteluaika on 50 minuuttia. D-tytöt ja E-G-juniorit pelaavat pienellä kentällä (kaksi tenavakenttää poikittain), jolloin osallistumismaksu on 90 € ottelulta. D-poikien ja C-nuorten isolla kentällä kustannus on 140 € ottelua kohden. Tuomareista, palloista ja muista ottelujärjestelyistä vastaa Haminan Palloilijat.

Tavoitteena on saada juniorijoukkueille otteluita talvikauden keskellä ja mahdollistaa kokeilut. Varsinaisia sarjataulukoita ei pidetä, eikä voitoilla ja tappioilla ole sen suurempaa merkitystä.

Turnaus avaa omalta osaltaan Haminan Palloilijoiden juhlavuoden. Seuran junioripäällikkö Joni Lappeteläinen toivottaa kaikki joukkueet ympäri Suomen tervetulleiksi Kotkaan.

– Tällä turnauksella on hieno turnaushistoria, joka saa jatkoa vuonna 2018. Samalla tämä tapahtuma on osana HP:n juhlavuotta, kun seura täyttää vuonna 2018 kunnioitettavat 90 vuotta. Toivotan kaikki joukkueet tervetulleiksi Kotkaan 1.-4.2.2018.

Ruokailumahdollisuuden tarjoaa haminalainen Itäväylän Bensis hintaan 9 €/annos, kunhan tilaus tehdään 10.12.2017 mennessä.

Tarkat pelipäivät ikäluokittain ja lisätiedot julkaistaan keskiviikkona ilmoittautumisen alkaessa.

Aiheesta lisää

Haminan Palloilijoiden kotisivut

Joni Lappeteläinen
Haminan Palloilijat ry
Junioripäällikkö
041 495 0962
joni.lappetelainen(ät)haminanpalloilijat.net