Esa Pietiläinen ja Ville Väisänen Oulun Lippo Junioreiden valmennuspäälliköiksi

21.9.2017

Esa Pietiläinen ja Ville Väisänen ovat Oulun Lippo Junioreiden uudet valmennuspäälliköt. Kuva: Oulun Lippo Juniorit.

Oulun Lippo Juniorit pestaa palvelukseensa kaksi osa-aikaista valmennuspäällikköä. Tyttöpuolesta vastaa Esa Pietiläinen ja poikapuolesta Ville Väisänen. Valmennuspäälliköiden tehtävänkuvaan kuuluvat keskeisenä osana valmentajien tukeminen, harjoituksiin osallistuminen, pelaajapolun seuranta, toiminnan tasa-arvoisuus ja konkreettinen valmennustyö.

Lippo Juniorit on linjannut keskeiseksi junioritoiminnan kehitysteemaksi taitoharjoittelun sekä peli- että lajitaitojen osalta. Tämä tarkoittaa pelaajien taitoharjoitteiden lisäämistä. Lisäksi nuorempien harjoituspankki muutetaan täysin 105-onnistumista linjauksien mukaisiksi, mikä tuo uusia tuulia myös valmentajille.

– Koimme tärkeäksi, että pelaajakehitykseen ja valmennukseen saadaan lisäresursseja ja tukea. Tämä on meiltä seurana panostus, jolla toivomme päivittäistä laatua tekemiseen ja että pystymme huolehtimaan sekä kilpa- että harrastuspuolesta. On tärkeä juttu, että seuratoiminnan parissa viihdytään ja toiminnassa on tekemisen meininki kautta linjan, puheenjohtaja Jari Viitasalo toteaa seuran kotisivuilla.

Lippo Juniorit jatkaa säännöllistä valmentajakerhoa seuran valmennukselle, omia tyttö- ja poikapesispäiviä sekä seuran testipäiviä. Seuralla on pyrkimys hyödyntää Ouluhallia jatkossa enemmän myös peli- ja turnauskäytössä. Lippo Junioreilla on tarkoitus järjestää yksilövalmennukseen keskittyvää tekniikkakoulua, training campeja sekä lukkarivalmennusta useammin.

Aiheesta lisää

Lippo Juniorit vahvistaa junioritoimintaansa

Esa Pietiläinen toiminut vuosia Oulunsalossa (Rantalakeus)

Esa Pietiläinen
Oulun Lippo Juniorit
Valmennuspäällikkö (tytöt)
esa.pietilainen(ät)live.com
050 327 9523

Ville Väisänen
Oulun Lippo Juniorit
Valmennuspäällikkö (pojat)
willevaisanen(ät)hotmail.com
045 101 8185