Haetaan junioripäällikköä

5.9.2017

Simon Kiri hakee junioripäällikköä. Kuva: Simon Kiri.

Simon Kiri on vuonna 1926 perustettu yleisseura, joka on viime vuosina keskittynyt pesäpalloiluun ja hiihtoon. Simon Kiri on nykyisin junioritoiminnassaan Lapin johtava pesäpalloseura ja valittiin menestyksensä ansiosta myös vuoden 2016 pesäpalloseuraksi Pohjois-Suomessa. Seuran tavoite on lasten ja nuorten liikunnan aktivoiminen sekä yhteisöllisyyden edistäminen.

Seura pyrkii myös levittämään aktiivisesti pesäpalloharrastusta Meri-Lapin alueella. Kaikkiaan pesäpallon junioritoiminnassa on mukana G-juniori-ikäisistä lähtien noin 130 lasta ja nuorta. Kaikissa ikäluokissa ovat myös pätevät valmentajat. Miesten ja naisten joukkueissa on noin 20 aikuispelaajaa. Miesten joukkueet pelaavat suomensarjassa ja maakuntasarjassa sekä naisten joukkue maakuntasarjassa.

Toiminnan pitkäjänteisen kehittämistyöhön Simon Kirin pesäpallojaosto hakee junioripäällikköä osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Haussa on innokas ja aktiivinen liikunta-alan osaaja, jonka tavoitteena on:

– vahvistaa junioritason pesäpallotoimintaa Simossa ja Meri-Lapin alueella
– aktivoida Simon kunnan alueen lapsia ja nuoria liikuntaharrastuksen pariin
– kehittää alueen pesäpalloilun seurayhteistyötä.

Hakijalta odotetaan:

– aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyä
– kokemusta ja halua toimia lasten ja nuorten parissa
– pesäpallon lajituntemusta

Liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Junioripäällikön työtehtäviin kuuluu:

– junioritoiminnan johtaminen ja kehittäminen
– yhteistyö koulutoimen kanssa
– pesäpallon yhteistyön käynnistäminen lähialueella
– pesiskoulun organisointi
– alueen junioripelaajien pelaajapolkujen kehittäminen

Junioripäällikön toimipaikka on Simossa.

Tehtävä on 12 kuukauden mittainen, mutta jatkorahoituksen varmistuessa se voi jatkua myös seuraavat 12 kuukautta. Työaika on 50 % 40 tunnin viikkotyöstä ja palkka 1200 euroa kuukaudessa. Työaika on myös mahdollista sovittaa joustavasti 12 kuukauden puitteissa siten, että siitä muodostuu 50 % kokonaisvuosityöajasta. Lisäksi työhön on mahdollista sisällyttää erillisellä palkkauksella seuran ja Simon kunnan liikuntakerhojen vetäminen.

Simon Kiri järjestää tarvittaessa seuran kustannuksella junioripäällikölle asunnon Simosta. Junioripäällikön esimiehenä toimii seuran pesäpallojaoston puheenjohtaja.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydetään lähettämään 17.9.2017 mennessä pesäpallojaoston puheenjohtajalle Mikko Kylmälälle joko sähköisenä osoitteeseen mikko.kylmala(ät)metsagroup.com tai postitse Mikko Kylmälä, Loukkutie 2, 95230 Maksniemi.

Aiheesta lisää

Simon Kirin kotisivut

Mikko Kylmälä
040 838 7108
mikko.kylmala(ät)metsagroup.com