Haminan Naperoleirin infolehti julkaistu

19.6.2017

Haminassa järjestetään tänä kesänä valtakunnallinen pesäpalloleiri 18 vuoden tauon jälkeen. F- ja G-ikäisten Naperoleirillä pelataan 83 joukkueen voimin 30.7.-3.8. Näyttävä infolehti kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon tapahtumasta ja kaupungin palveluista sekä nähtävyyksistä.

Kaupunginjohtaja Hannu Muhonen on innoissaan Naperoleiristä ja toivottaa leiriläiset lämpimästi tervetulleiksi Haminaan.

– Jokainen kaupunki tarvitsee menestyvän joukkuelajin, joka kokoaa kaikenikäisiä kaupunkilaisia yhteen. Haminassa se on perinteisesti ollut pesäpallo, Muhonen kirjoittaa.

– Menestyvien edustusjoukkueiden perusta luodaan aktiivisella lapsi- ja nuorisotyöllä. Haminan Palloilijat ovat tämän osanneet. On todella hienoa, että HP on saanut järjestettäväkseen Naperoleirin 2017.

Leirinjohtaja Jari Heikkilä odottaa kaikkien leiriläisten viihtyvän Haminassa.

– Tavoitteena on tarjota teille ikimuistoinen, hauska ja turvallinen leiriviikko, jonka eteen olemme tehneet valmisteluja viime kesästä lähtien.

Naperoleiri on osa Suomi 100 -juhlavuoden virallista ohjelmaa, kuten myös osittain jo avautunut Haminan Lippumaailma. Haminasta halutaan rakentaa kansainvälinen lippu- ja liputuskulttuurin keskus. Siniristilipun täyttäessä sata vuotta 28.5.2018 Haminassa vedetään salkoon maailman suurin Suomen lippu.

Aiheesta lisää

Naperoleirin infolehti (pdf)

Naperoleiri Haminassa 30.7.-3.8.

"Haminasta kansainvälinen lippu- ja liputuskulttuurin keskus"