Team SuperPark osallistuu Sotkamon Tenavaleirille – kuka vaan voi ilmoittautua mukaan joukkueeseen

11.4.2017

Team SuperPark (SuperPark, Noname ja Karhu) sekä Kainuun Pesis tarjoavat aivan uuden osallistumistavan Sotkamon Tenavaleirille 9.-14.7. Kuka vaan voi ilmoittautua Team SuperParkin leirijoukkueisiin, jotka kootaan leirille haluavista 10-13-vuotiaista tytöistä ja pojista.

Mukana valmennuksessa sekä joukkueiden taustatiimissä on entisiä ja nykyisiä superpesispelaajia Kainuusta. Poikien ja tyttöjen Team SuperPark -joukkueet osallistuvat Sotkamon Tenavaleirin pelisarjaan 13 pelaajan joukkueissa.

– Team SuperParkin leirijoukkueet antavat erityisesti mahdollisuuden niille kainuulaisille junioripesäpallon harrastajille, joilla ei ole omaa joukkuetta paikkakunnalla, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat aloittaa pesäpallon uutena harrastuksena, taustoittaa Kainuun Pesiksen seuratoiminnan kehittäjä Teemu Huhtakangas.

Lasten ja nuorten liikkumiseen tähtäävät ratkaisut ovat etusijalla. Pesäpalloleirit ovat urheiluharrastuksen tähtihetkiä, joista pesäpalloyhteisö haluaa mahdollisimman monen pääsevän osallisiksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 25.4. mennessä osoitteeseen kainuunpesis(ät)gmail.com.

Kerro viestissäsi osallistuvan lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi, huoltajan osoite, huoltajan puhelinnumero, huoltajan sähköposti, lapsen mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot sekä muut lisätiedot (sairaudet, lääkitykset jne.).

Tämä kaikki Team SuperPark –paketilla hintaan 249 €

  • Nonamen tekemä Team SuperParkin peliasu (peliliivi,-housut, aluspaita) käyttöön leirin ajaksi
  • Karhun pesäpallovälineitä käyttöön leirin ajaksi
  • SuperPark-päivä ennen leiriä Vuokatin SuperParkissa superpesispelaajien kanssa
  • Team SuperPark -pelaajien vanhemmille infotilaisuus
  • Leiripassi sisältäen koulumajoituksen, ruokailut (sunnuntai-perjantai), leirimitalin, vähintään 10 leiriottelua, leiridiskon, leirituotteen, leirin Itä-Länsi-tapahtumat, leirin avajaiset, miesten superpesisottelun Sotkamo-Raahe ja Team SuperPark -joukkueiden juoksun kiilaan joukkueiden kanssa sekä leiriottelun Sotkamo-Hyvinkää.
  • Juniorilisenssin (kilpailulupa ja Sporttiturva = 38 €)
  • SuperPark-lippiksen, t-paidan ja juomapullon
  • Superpesispelaajien leirivalmennuksen

Aiheesta lisää

Kainuun Pesiksen kotisivut

Valtakunnallinen Tenavaleiri Sotkamossa 9.-14.7.

Teemu Huhtakangas
044 236 1950
kainuunpesis(ät)gmail.com