JoMa:lle junioripäällikkö: Pesiskoulu on kärjessä Laura Jehkosen työlistalla

7.4.2017

Laura Jehkonen toimii Joensuun Mailassa junioripäällikkönä. Kuva: Joensuun Maila.

Joensuun Mailan oma kasvatti Laura Jehkonen aloittaa seurassa junioripäällikkönä. Jehkonen on pelannut urallaan Superpesistä Viinijärven Urheilijoissa sekä toiminut pelinjohtajana ja valmentajana eri joukkueissa.

Junioripäällikön päätehtäviin kuuluu seuran junioritoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä harrastajamäärän kasvattaminen.

– Totta kai on hienoa päästä kotiseuraan työskentelemään pesäpallon parissa. Joensuun Mailassa on innostava ilmapiiri ja selkeät tavoitteet, joita on ilo päästä toteuttamaan, kommentoi Jehkonen.

– Homma starttaa nyt pesiskoulujen organisoinnilla, suunnittelulla ja toteuttamisella. Lisäksi seuraan junioritoimintaa ja tutustun seuran juniorijoukkueisiin, valmentajiin ja toimintatapoihin käymällä harjoituksissa, Jehkonen jatkaa.

Urheilutoimenjohtaja ja superpesisjoukkueen pelinjohtaja Petri Pennanen on mielissään seuraorganisaation vahvistumisesta.

– Olen todella tyytyväinen, että saimme Lauran mukaan urheilupuolen tiimiin. Innostunut ja osaava tekijä vahvalla pesistaustalla, sellaisia ei liikaa ole tarjolla.

Aiheesta lisää

Joensuun Mailan kotisivut